Nieuwe hoofdsponsor en meteen ook nieuwe clubkleuren voor Volleybalteam Lendelede

16/06/17 om 08:27 - Bijgewerkt om 08:39

Black And White Company Lendelede, zo zal het Lendeleedse volleybalteam voortaan door het leven gaan. Een nieuwe hoofdsponsor is natuurlijk goed nieuws voor de club met het grootse ledenaantal in onze provincie. Maar ook de clubkleuren (blauw en wit) worden vervangen door... 'Black And White'.

Nieuwe hoofdsponsor en meteen ook nieuwe clubkleuren voor Volleybalteam Lendelede

Dus voortaan zal Lendelede aantreden in zwart-witte outfits. En natuurlijk met de naam van de nieuwe hoofdsponsor. Black And White Company is een communicatiebedrijf uit Kuurne met Vincent Kint als zaakvoerder. Hij woont in Lendelede, zetelt er ook als onafhankelijk gemeenteraadslid en is voorzitter van de plaatselijke Unizo-afdeling. "Ik speelde ooit nog recreatief volleybal bij KWB Zwevegem", verklaart hij zijn liefde voor de sport.

Delen

"De club deed het een jaar zonder hoofdsponsor, maar dat stond de sportieve resultaten niet in de weg"

Voor de club is dit een opsteker. Een jaar geleden ging de vorige naamsponsor Optima op de fles en afgelopen seizoen overbrugde de club zonder hoofdsponsor. Dat stond niettemin de sportieve resultaten niet in de weg. VT Lendelede promoveerde met de dames naar de Liga A, het herenteam eindigde tweede in Liga B en greep zo net naast promotie.

Volgend jaar brengt Black And White Company Lendelede maar liefst zes senioresteams, 15 jeugdploegen en één recreaploeg in stelling. Bij de dames is er dus volleybal op het hoogste niveau te zien. "Wij hebben klanten over heel Vlaanderen, met onze A-ploegen spelen we ook tot in Limburg."

Vincent Kint vervoegt ook de Raad van Bestuur en gaat er deel uitmaken van de commerciële cel. "We willen ook de communicatie nog wat stroomlijnen." Ook de website onderging een make-over.

www.volleybalteamlendelede.be

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!