Net geen deelwinst voor B&W Lendelede tegen Antwerpen

In zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen miste Black and White Company Lendelede maar heel nipt de verhoopte deelwinst.

In de afsluitende set was dat, waarin de thuisploeg na de 0-2 achterstand 5-0 voor kwam om bij 8-4 de eerste time out te halen. Antwerpen sloot bij 14-14 aan maar Lendelede bleef een bonus van twee punten aanhouden. De thuisploeg kreeg zelfs een eerste setbal bij 24-23, kon bij 24-25 een eerste bezoekende wedstrijdbal neutraliseren maar zag een tweede bij 25-26 wel verzilverd naar 25-27 door de bezoekers.

De inleidende set hield Lendelede tot 14-14 gelijke tred met de bezoeksters maar dan was hoofdaanvalster Jitse Verbinnen niet meer af te stoppen. Antwerpen sloeg de kloof naar 14-19 al vond heel Lendelede dat het onterecht enkele punten niet toegekend werd. Antwerpen ging op zijn elan door naar 17-25 deelwinst.

De eerse herneming dan moest Lendelede bij 6-8 de rol lossen want Antwerpen scoorde twee keer vier punten op rij waardoor de kloof naar de 16-25 verdubbeling gemaakt werd. Die derde set kon Lendelede dan die setbal naar verhoopte deelwinst in een enerverend wedstrijdslot niet verzilveren.