Nederlandse Lafeber volgt trainersduo van Oudenaarde naar Hermes Oostende

19/03/17 om 09:03 - Bijgewerkt om 09:28

Fanny Lafeber verdedigt volgend jaar de Hermes-kleuren.

Liga A-club Hermes Volley Oostende heeft na het aantrekken van Lise De Valkeneer eerder deze week al meteen haar tweede inkomende transfer gerealiseerd voor het seizoen 2017-2018. De club van voorzitter Philippe Develter blijft duidelijk niet bij de pakken zitten en is nu volop bezig met de uitbouw van haar ploeg voor volgend seizoen.

Hermes Oostende kwam immers tot een overeenkomst met de Nederlandse Fanny Lafeber, momenteel nog aan de slag bij Forza Oudenaarde, de leidersploeg in Liga B. Deze 37-jarige receptie-hoekspeelster (1m80) trad voornamelijk in Nederland aan waar ze meer dan 10 jaar geleden nog landskampioen werd met Longa '59. Ook speelde Fanny in het verleden al bij Sliedrecht Sport (Nederland) en bij VDK Gent B. Deze zeer ervaren speelster heeft dit seizoen bij Oudenaarde hetzelfde jonge ambitieuze trainersduo als volgend seizoen bij Hermes Oostende : Frederik De Veylder en Jonathan De Henau.

Ook gewezen Yellow Tiger Nina Coolman bevestigde inmiddels dat ze volgend seizoen bij Hermes actief blijft. Hermes prijkt momenteel op de vierde plaats in Liga A en is dus nog volop in running voor een Europees ticket.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!