Nederlandse aanwinst voor B&W Lendelede

Trainer-coach Dries Wittebolle is tevreden met de komst van een talentvolle en ambitieuze speelster als Loladina Zwaanswijk. © B&W Lendelede
Redactie KW

Met de Nederlandse Loladina Zwaanswijk realiseerde manager Joost Kerckhof van Liga A-ploeg Black and White Company Lendelede de zesde aanwinst in dit tussenseizoen.

De 20-jarige en 1,80 meter grote Loladina Zwaanswijk is een receptie-hoekspeelster. De Amsterdamse speelde onder andere voor Inter Rijswijk en Nesselande om na twee succesvolle seizoenen bij Pharmafilter US Amsterdam terecht te komen. Dit seizoen dwong ze er de promotie naar de eredivisie, de hoogste reeks in Nederland, af. Nu zet Loladina Zwaanswijk de stap naar Lendelede.

Lola is ook lid van het Beachvolleybalteam Nederland en behaalde een gouden medaille op de Wevza U21.

Belangrijke schakel in het team

Trainer-coach Dries Wittebolle is tevreden met de komst van een talentvolle en ambitieuze speelster als Lola. “De eerste kennismaking en de testtraining waren voor beide partijen heel positief, zodat wij snel tot een overeenkomst kwamen. Opvallend waren haar fysieke en vooral aanvallende kwaliteiten, haar technische vaardigheden, het aanstekelijke enthousiasme en mentaliteit, maar zeker ook haar vlotte en flexibele omgang met speelsters, technische staf en bestuur. Op basis van al deze kwaliteiten kan ze een belangrijke schakel worden in het team”, vat Dries Wittebolle samen.

(RBD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier