Menen volledig in de ban van Europees topvolleybal

Lisa Florin van Kazematje ziet de Griekse confrontatie al helemaal zitten. © MPM
Redactie KW

Komende woensdag om 20.30 uur speelt Par-ky Menen de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Challenge Cup, de derde Europese volleybalbeker. In de vorige rondes gingen Schönenwerd (Zwitserland) en Pärnu (Estland) al voor de bijl maar nu wacht een duel tegen de Griekse topclub Olympiacos Piraeus.

Om het belang van deze confrontatie te onderstrepen, roept het Menenbestuur de hulp in van de centrumhandelaars. “We hebben een pakket van 15 toegangtickets aangeboden voor de prijs van 100 euro in plaats van 225 euro“, zegt algemeen manager Bo Decraemer. “Die kunnen de handelaars dan verloten of weggeven aan hun klanten. Bovendien bezorgen we hen ook Grieks decoratiemateriaal zodat de straten de komende week blauw en wit kleuren. Dit verwijst naar onze tegenstander.”

Ook Lisa Florin van kaaswinkel Kazematje in de Bruggestraat doet graag mee met de actie. “We willen de zaal – voor de gelegenheid omgedoopt tot Parkyopolis – helemaal laten vollopen en er een helse sfeer creëren om onze winstkansen te vergroten. Elke Menenaar moet weten dat er op Valentijn Europees topvolleybal op het menu staat.”

(MPM-Foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier