Mehoni Zuienkerke keert volgend seizoen terug in de damescompetitie

De huidige U17-ploeg van Mehoni Zuienkerke, die volgend seizoen in vierde provinciale zal spelen. © GF
Arjan Desante
Arjan Desante Medewerker KW

Volleybalclub Mehoni Zuienkerke steekt voortaan in een nieuw kleedje. Het team heeft nieuwe truitjes, een nieuwe voorzitter en volgend jaar komt er opnieuw een damesteam in vierde provinciale.

Momenteel zijn de U17 meisjes de hoogst spelende ploeg bij Mehoni Zuienkerke, aangezien er geen seniorteam actief is. Daar komt volgend seizoen verandering in. De scholieren, waarbij nu al heel wat oudere speelsters met een +1-statuut aantreden, zullen in vierde provinciale spelen.

Daarnaast heeft de club ook een nieuwe voorzitter, de 36-jarige Nathalie Van Assche. “Voor mij verandert het niet veel dat ik voortaan die titel heb. Ik ben in het bestuur gekomen om de vereniging vooruit te helpen en dat is nog steeds het geval”, aldus Nathalie. “Ik was het thuis zelfs vergeten te vertellen. Een dag later kreeg ik een sms van mijn dochter Britt : Zeg, je moet dat eens niet zeggen dat jij voorzitter van de club wordt.”

Lees ook over de vernieuwingen bij Mehoni Zuienkerke in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad, van vrijdag 4 maart 2016.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier