Matthijs Verhanneman twee jaar langer bij Knack Roeselare

Matthijs Verhanneman (hier met zoontje Vince en scouter Bart De Gieter) tekende een contract voor twee seizoenen. (Foto RN) © KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Ondanks Poolse interesse kiest de receptie-hoek voor een verlengd verblijf in Schiervelde.

De 26-jarige Verhanneman is bezig aan zijn tweede periode bij Roeselare. Na een Italiaans avontuur kwam hij in de zomer van 2013 weer bij Knack terecht. Hij tekende nu een contract voor twee seizoenen met een optie voor de club tot uitbreiding van nogmaals twee bijkomende jaren.

Met deze contractverlenging geeft Knack Roeselare, dat op 1 mei voor de derde opeenvolgende keer landskampioen werd, aan dat het voor volgend seizoen in grote lijnen de bestaande spelerskern wil bijeenhouden. Ook Matthijs Verhanneman kiest voor continuïteit ondanks interesse uit Polen. “Knack Roeselare is de best georganiseerde en gestructureerde volleybalclub van het land en met Emile Rousseaux vind ik er een trainer die me verder naar een hoger niveau kan brengen”, aldus Verhanneman in een eerste reactie.

Met zijn zevenen voor volgend seizoen

Bij Knack liggen nu met Matthijs Verhanneman erbij zeven spelers onder contract voor volgend seizoen. Ook Stijn Dejonckheere, Hendrik Tuerlinckx, Pieter Coolman, Gertjan Claes en Arno Van de Velde blijven zeker en met de Spaanse spelverdeler Angel Trinidad werd een eerste nieuwkomer aangetrokken. Met de rest van de kern wordt nog gepraat.

(LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier