Marke-Webis verplettert Walhain

In een goed uur stond de 3-0 al op de bordjes. © MPM
Redactie KW

Na vier opeenvolgende nederlagen (tegen Puurs, Noorderkempen, Genk en Booischot) heeft Marke-Webis gereageerd met een pletwals tegen Walhain. In een goed uur stond de 3-0 al op de bordjes.

De fusieclub was niet van plan om de twijfels in het team nog te laten aangroeien. Alleen een knalpartij tegen staartploeg Walhain kon die vraagtekens uitwissen en daar slaagden de jongens van Van Huffel ook in. Na nog geen kwartier stond de 21-7 al op het scorebord. Walhain zou nog een beetje terugslaan, maar uiteraard was de achterstand te groot om alles weg te knabbelen.

Heel even toonden de bezoekers zich de evenknie van MWB. Dat resulteerde zelfs in een 4-6, maar Marke ging toch met een voorsprong naar de eerste technische time-out. Wat nadien volgde, was weer een demonstratie van de groenhemden. Walhain stelde daar nog maar weinig tegenover.

De Walen kregen ook in het laatste spel geen voet meer aan de grond. Via een tussenspurtje van 17-10, walsten Goethals en zijn maats naar de overtuigende 3-0.

Volgende week zondag gaat Marke-Webis op bezoek bij de topsportschool van Vilvoorde. De beloftevolle volleyballers zijn bezig aan een sterk seizoen en verrasten zaterdag Puurs door er met 2-3 te gaan winnen.

(MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier