Marke-Webis pakt deugddoende zege bij Waasland Kruibeke-Nieuwkerke

© VDB
Redactie KW

Marke-Webis had het de laatste wedstrijden lastig. De West-Vlamingen konden in hun laatste vier wedstrijden geen goed volleybal brengen en lieten steeds punten liggen.

In de eerste set probeerde Marke-Webis direct een kloofje te slaan, maar Kruibeke-Nieuwkerke reageerde op iedere aanval. Het niveau lag erg laag en beide ploegen maakten te veel fouten in de opslag en receptie. Ook de aanval draaide niet, maar Marke-Webis trok aan het langste eind: 21-25.

De tweede set werd door Brecht Plasman van Marke-Webis beschreven als abominabel, en dat was niet overdreven. Marke-Webis kreeg geen voet aan de grond en kon geen enkele keer uitpakken met het volleybal van in het begin van het seizoen. De grote foutenlast typeerde de set en de volledige wedstrijd. 25-16 en 1-1.

Daarna nam Marke-Webis terug over. De mannen van Jan Van Huffel speelden iets beter en de zwakke prestatie van de tweede set was snel vergeten. 21-25 en 1-2 voor de bezoekers. De West-Vlamingen hebben ambitie voor de top drie, dus er moest gewonnen worden. In de laatste set gingen ze dan ook door en kon Kruibeke-Nieuwkerke niet meer reageren. 19-25 en wedstrijd gespeeld.

Komend weekend volgt de topper tussen Marke-Webis en Racing Genk.

(SB – Foto a-BV)

>> PNV Waasland Kruibeke-Nieuwkerke – Marke-Webis A 1-3 (Setstanden: 21-25, 25-16, 21-25, 19-25)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier