Marke-Webis gaat kopje onder tegen Vosselaar

Redactie KW

Marke-Webis verloor voor het eerst dit seizoen met 0-3. De West-Vlamingen kregen rechtstreeks concurrent Vosselaar op bezoek, maar kregen een pak slaag in eigen huis.

De thuisploeg maakte in geen enkele van de drie sets aanspraak op een overwinning. Het niveau was ondermaats en geen enkele bal werd goed geraakt. De receptie was niet goed genoeg en ook de aanval kwam er niet uit.

De eerste set was met 12-25 snel beslist. In de tweede set zagen we beterschap bij de thuisploeg, maar het niveau was nog altijd ondermaats. Het was Vosselaar dat in een zetel speelde en nu en dan eens een punt aan de thuisploeg liet. 20-25 was de eindstand. In set drie kraakte Marke-Webis helemaal. Vosselaar had geen moeite en won met 18-25.

“Niets dat ons team kon helpen”

Trainer Jan Van Huffel was niet tevreden met de wedstrijd van zijn team. “We konden op geen enkel moment aanspraak maken op winst. Het was slecht op ieder vlak en er was niets dat ons team kon helpen. We moeten eerlijk zijn, zo’n wedstrijd verliezen tegen een rechtstreekse concurrent is een mokerslag.”

Dit weekend staat de verplaatsing naar Waasland-Kruibeke op het programma. “Dat is een verplaatsing die ons moet liggen. We hebben op verplaatsing enkel in Achel verloren en ik verwacht een reactie van het team. Thuis laten we nog te veel punten liggen.”

(SB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier