Libero Remie De Crock verlaat Roepovo Poperinge voor stap hogerop

Remie De Crock © Foto Jan Nolf
Redactie KW

De 20-jarige libero ruilt na dit seizoen het shirt van Roepovo Poperinge voor dat van Rembert Torhout.

Rembert Torhout toont zich al enkele dagen bedrijvig op de transfermarkt. Het team haalde eerst jongeling Seppe Vandepoele (16) binnen als tweede spelverdeler en strikte met Bram Depovere (22) een nieuwe receptie-hoekaanvaller. Met Remie De Crock (20) van Roepovo Poperinge heeft Torhout nu ook een nieuwe libero gevonden.

Vriendin is speelster bij VKt Torhout

Het is het tweede jaar op rij dat eerstenationaler Rembert een versterking haalt bij het team in tweede divisie, vorig jaar maakte Gert-Jan Vermeesch namelijk al deze overstap. Voor Remie De Crock is de sporthal van Torhout overigens geen onbekend terrein, aangezien ook zijn Roeselaarse vriendin Celeste Deforche er speelt. Zij is spelverdeelster bij VKt Torhout A en mag wellicht zaterdagavond de titel vieren in eerste divisie.

Ook nieuwe opposite voor Rembert

Het ziet er naar uit dat Rembert Torhout ook snel een vierde aanwinst officieel bekend zal maken. Het team heeft namelijk een mondelinge overeenkomt met opposite Christophe Van Acker, die momenteel nog bij VC Aalter speelt. Opmerkelijk: Van Acker woont in Gent en is er de huisgenoot van Torhoutenaar Jop Vercruysse. Die laatste is sinds dit seizoen aan de slag bij Berlare-Zele in Liga B, maar was daarvoor opposite bij… Rembert Torhout.

(AD – Foto a-BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier