Koen Devos volgend seizoen aan de slag bij Rembert Torhout

Redactie KW

De coach uit Koekelare volgt in Torhout Ron Andelhof op.

Koen Devos gaat volgend seizoen aan de slag bij Rembert Torhout. De coach uit Koekelare mocht in 2012 nog de titel in Liga B vieren met Optima Lendelede en volgt in Torhout Ron Andelhof op.

“Koen Devos gaat met veel enthousiasme in op het aanbod van Rembert 1”, zo luidt het op de website van Rembert Torhout, de voorlopige nummer tien uit eerste nationale.

“Niet alleen de nostalgie naar zijn duizenden uren als jonge volleyballer in de Torhoutse sporthal, maar vooral het vooruitzicht op een lange samenwerking binnen een levendige volleybalclub kon hem overtuigen. Koen is een gedreven jeugdtrainer in Koekelare in de provinciale selectie en heeft als trainer ook al een kampioenstitel in Liga B op zijn palmares.”

“Geknipte opvolger voor Andelhof”

Zijn grootste succes als coach haalde Koen Devos twee jaar terug. Hij werd in 2012 kampioen met Optima Lendelede. Toch werd hij daarna vervangen door Bart Hungenaert. Leuk detail: volgende week zondag om 18 uur spelen Optima Lendelede en Rembert Torhout tegen elkaar voor de beker.

Volgens het persbericht van Rembert is Koen Devos de geknipte figuur om Ron Andelhof op te volgen. Andelhof, die zijn spelerscarrière vorig seizoen afsloot bij Torhout, was dit seizoen al assistent-coach bij Prefaxis Menen in Liga A en zou zich nu volledig daarop richten.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier