Koekelkoren-van Walle weer te sterk in Menen

Koekelkoren en van Walle trokken opnieuw aan het langste eind. © MPM
Redactie KW

Op de BK-manche van het beachvolleybal in Menen heeft het duo Koekelkoren – van Walle weer aan het langste eind getrokken. In de finale klopten ze Joppe Paulides en Jeroen Balduyck met 2-1 (21-18, 19-21 en 15-5). Bij de dames was de eindwinst voor Maud Catry en Els Vandesteene.

Voor Jelle Sinnesael (met gelegenheidspartner Jens Christiaens) stopte het toernooi in de kwartfinales na een 2-0-nederlaag tegen de gebroeders Vandecaveye. De Bellegemnaars schopten ze het tot in de halve finale waarin ze de kampioenen Koekelkoren en van Walle toch één set aan het wankelen kregen.

Koekelkoren-van Walle weer te sterk in Menen
© MPM

Anshel Ver Eecke – vorige week nog winnaar- moest ontgoocheld afdruipen in de halve finale na 2-0-verlies tegen Joppe Paulides en Jeroen Balduyck uit Slypskapelle die in de finale niet opgewassen waren tegen het aanvallend geweld van Koekelkoren en van Walle. Al verrasten de spelers van Lendelede wel door met deelwinst te gaan lopen. In de tiebreak kwamen Koekelkoren en van Walle niet meer in de problemen.

Koekelkoren-van Walle weer te sterk in Menen
© MPM

Bij de dames kregen we de droomfinale Catry-Vandesteene tegen Ruysschaert-Ruysschaert. Catry en Vandesteene snelden via 21-12 en 21-14 naar eindwinst.

(MPM/Foto’s MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier