Koekelaars volleybaltalent van 16 jaar versiert transfer naar Rembert Torhout

Op de foto zien we van links naar rechts voorzitter Johan Nolf, nieuwkomer Seppe Vandepoele en trainer-coach Koen Devos. © (Foto Jan Nolf)
Redactie KW

Seppe Vandepoele maakt volgend seizoen deel uit van het team in eerste nationale.

Momenteel speelt Seppe Vandepoele, die pas in februari zijn 16de verjaardag vierde, bij de jeugd van Apollo Koekelare en het eerste team in tweede provinciale. Het is daar dat Rembert Torhout hem opmerkte. Koen Devos, trainer-coach van Rembert A, is namelijk ook jeugdcoördinator bij Apollo Koekelare.

Hij beschouwt Seppe Vandepoele als een groot talent. Momenteel speelt de jongeling nog als receptie-hoekaanvaller, bij Rembert wordt hij volgend seizoen omgeschoold tot spelverdeler. “Hij heeft de capaciteiten om op termijn de eerste spelverdeler van Rembert te worden“, meent Koen Devos.

In januari kwam Seppe Vandepoele nog aan het woord in De Weekbode Torhout en toen had hij het al over mogelijke aanbiedingen. “Ik heb zeker de ambitie om het ooit hogerop te proberen, dus mogelijke aanbiedingen zouden me niet onbewogen laten”, klonken zijn profetische woorden toen.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier