VIDEO Knack Roeselare is voor de tiende keer landskampioen

VIDEO Knack Roeselare is voor de tiende keer landskampioen

RoeselareHet won in het hol van de leeuw met 0-3 (23-25, 17-25 en 15-25) en liet Noliko Maaseik verweesd achter. De Limburgers waren een week geleden als favoriet aan de play-off-finale begonnen, maar drie wedstrijden verder mocht het team van coach Rousseaux de vierde titel op rij vieren, een unicum in de clubgeschiedenis. Roeselare mag terugblikken op een ronduit schitterend seizoen met ook winst in de Beker van België en de halve finale van de CEV Cup.


Knack verliest zwaar met 0-3 van Lennik

Knack verliest zwaar met 0-3 van Lennik

RoeselareEen onbevangen en zonder complexen spelend Asse-Lennik heeft zondagavond een vooral receptioneel zwak spelend Roeselare zonder pardon in drie sets weggespeeld. Het stelde daarmee de mathematische finalezekerheid van Knack alsnog uit.VIDEO Knack Roeselare deelt tik uit aan Asse-Lennik

VIDEO Knack Roeselare deelt tik uit aan Asse-Lennik

Knack heeft zaterdagavond korte metten gemaakt met de titelambities van Asse-Lennik. Op bezoek bij de Brabanders werd het 0-3 voor Roeselare. Setstanden: 21-25, 22-25 en 18-25. De mindere prestatie op bezoek bij Maaseik eerder deze week lijkt verteerd.

Knack moet stunten voor Europese finale

Knack moet stunten voor Europese finale

RoeselareRoeselare verloor de thuismatch van de halve finale met 2-3 tegen het sterke Berlijn na een ware thriller (31-29, 23-25, 25-21, 21-25, 10-15) en zal zaterdag in Duitsland een stunt van formaat nodig hebben om zich alsnog te plaatsen voor de finale van de CEV Cup.