Supportersbussen Knack Roeselare vertrekken richting bekerfinale

14/02/16 om 13:32 - Bijgewerkt om 15:50

Kort na de middag zijn de supporters van Knack Roeselare vanop Schiervelde met zes bussen naar het Sportpaleis in Antwerpen vertrokken. In Torhout werd een origineel spandoek mee de bus opgenomen.

Supportersbussen Knack Roeselare vertrekken richting bekerfinale

Zes volle supportersbussen vertrokken vanop Schiervelde naar Antwerpen. © SM

Iets voor 13 uur was het verzamelen geblazen op Schiervelde. De vele supporters van volleybalploeg Knack Roeselare trekken richting Antwerpen waar hun ploeg straks de finale van de beker speelt.

Ook uit andere delen van de provincie zijn er verschillende bussen onderweg, zo ook op de Markt van Torhout. Deze groep supporters bestond voornamelijk uit volleyballers uit de regio's Torhout, Ruddervoorde en Brugge. Zij willen vooral streekgenoten Stijn Dejonckheere en Pieter Coolman een hart onder de riem steken.

Bevergem-tifo

Deze fanatieke groep pakt bij iedere bekerfinale traditiegetrouw uit met een unieke supportersactie. Dit jaar doen ze bijvoorbeeld een gooi naar de titel van meest originele tifo. Het opschrift op hun spandoek blijft geheim tot bij het begin van de match, maar ze kunnen wel al kwijt dat het een knipoog is naar de West-Vlaams getinte televisieserie Bevergem.

Supportersbussen Knack Roeselare vertrekken richting bekerfinale

© AD

Ondertussen zit de sfeer er goed in. Op de Torhoutse supportersbus filmde de chauffeur vlak voor het vertrek de ontluikende ambiance. "Ik breng de spelers van Knack morgen naar de luchthaven. Een filmpje als verrassing. Gow gasten, twee minuten vol gaan!"

Supportersbussen Knack Roeselare vertrekken richting bekerfinale

© AD

De bekerfinale tussen Knack Roeselare en Topvolley Callant Antwerpen start om 16 uur in het Antwerpse Sportpaleis. Knack Roeselare zal dus op de massale steun van zijn fans, de zogenaamde Blauwe Muur, kunnen rekenen.

(SM/AD)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!