Stijn D'Hulst: "We lieten ze nooit meer in de wedstrijd komen"

04/05/16 om 23:20 - Bijgewerkt op 05/05/16 om 13:11

Stijn D'Hulst heeft als enige beschikbare spelverdeler een groot aandeel in de tiende titel van Knack. Hij werd dan ook terecht door zijn medespelers in de lucht gestoken voor de toch talrijk opgedaagde Knacksupporters.

Stijn D'Hulst: "We lieten ze nooit meer in de wedstrijd komen"

"We hebben nooit durven denken dat het in drie wedstrijden al geklaard zou zijn. De eerste set was natuurlijk cruciaal. We konden daarin hun opslag redelijk goed stoppen en slaagden erin Maaseik aanvallend onder druk te blijven zetten. Dat heeft hen mentaal gekraakt. In de tweede set zijn we meteen doorgegaan en we lieten ze nooit meer in de wedstrijd komen. We voelden zo dat ze compleet aan het plooien waren en het karakter niet meer konden opbrengen om mentaal terug te vechten. Na de 0-2 heb ik er even aan gedacht dat we dit niet meer uit handen mochten geven, maar ik heb direct weer gefocust op de wedstrijd en proberen even efficiënt verder te spelen met een schitterend resultaat al gevolg."

(RBD)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!