Pieter Coolman vier jaar langer bij Knack Roeselare

14/04/16 om 11:25 - Bijgewerkt om 11:44

De 26-jarige middenman is bezig aan zijn vierde seizoen in Schiervelde, maar doet er dus nog minstens vier jaar bij.

Pieter Coolman vier jaar langer bij Knack Roeselare

Pieter Coolman speelt ook de volgende vier seizoenen bij Knack Roeselare. (Foto Bart) © VDB

Opvallend is alvast de duur van de nieuwe verbintenis. Het bestuur gelooft duidelijk in de Bruggeling en beloonde hem met een langdurig contract. Ondanks interesse uit Duitsland en Frankrijk kiest Coolman niet voor een buitenlands avontuur, maar voor een verlengd verblijf in Roeselare.

Pieter Coolman veroverde bij Knack Roeselare al drie titels, twee Bekers van België en twee Supercups en hoopt daar de komende seizoenen nog enkele prijzen aan toe te voegen. Vorig seizoen werd hij door de supporters ook verkozen tot Speler van het Jaar.

Eerder kreeg ook al libero Stijn Dejonckheere en nieuwe contract voor drie seizoenen en besliste de club om verder te gaan met het trainersduo Rousseaux-Vanmedegael.

Knack verloor gisteren overigens de topper in de play-offs in Maaseik met 3-1, maar lijkt op weg naar een vierde opeenvolgende titelfinale waarin het tegen datzelfde Maaseik op zoek gaat naar een vierde landstitel op rij.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!