Knack Volley haalt beloftevolle jongere binnen

26/05/17 om 16:22 - Bijgewerkt om 16:40

Met Lou Kindt (2m02) haalt Knack Volley één van de grootste beloftes, niet enkel letterlijk, van zijn generatie binnen. Beide partijen ondertekenden een overeenkomstig voor twee jaar. Lou Kindt (°25 mei 1997), donderdag pas twintig geworden, stamt uit een volleybalfamilie uit het Oost-Vlaamse Gavere.

Knack Volley haalt beloftevolle jongere binnen

Lou speelde achtereenvolgens bij VC Gavere, Nazareth, de Volleybalschool in Vilvoorde, Asse-Lennik en het voorbije seizoen bij Lindemans Aalst. Samen met leeftijdsgenoten Arno Van de Velde en Thomas Konings werd hij steevast opgeroepen voor de nationale selecties en momenteel maakt hij deel uit van de Young Red Dragons, zeg maar de nationale juniores (U21). In zijn periode op de Volleybalschool in Vilvoorde kreeg hij o.a. volleyballes van assistent-trainer Steven Vanmedegael. Lou Kindt werd dit seizoen tweede in de verkiezing Rookie van het Jaar na Simon Peeters (Topvolley Callant Antwerpen) en voor Thomas Pardon (Volley Haasrode Leuven). De aanwerving van de student kinesitherapie kadert verder in de visie van de club die blijft inzetten op het opleiden van jong Belgisch talent binnen Knack Volley Roeselare

(red)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!