Knack Roeselare 'goedgemutst' naar bekerreturn

22/12/15 om 16:55 - Bijgewerkt op 19/02/16 om 16:46

De landskampioen kan zich woensdagavond tegen de huidige bekerhouder Asse-Lennik plaatsen voor de bekerfinale en rekent op de steun van het thuispubliek.

Knack Roeselare 'goedgemutst' naar bekerreturn

De heenmatch in sporthal Molenbos eindigde op 1-3 voor Roeselare en dus heeft het straks in eigen Schiervelde genoeg aan twee sets om zich te plaatsen voor de finale van de Beker van België op 14 februari in het Antwerpse Sportpaleis. Verliest Knack met 0-3 of 1-3, dan krijgt het een herkansing in een golden set.

Door de blessure van Orczyk, Van Hirtum en Claes heeft Knack kopzorgen en bovendien schakelde net Asse-Lennik Knack Roeselare vorig jaar uit in dezelfde fase van de beker. De Vlaams-Brabanders kwamen vorige zaterdag voor de competitie ook winnen in Roeselare waardoor ze alleen leider zijn in de Ethias Volley League.

Bij Knack Roeselare verliezen ze er hun goed humeur niet bij, maar ze laten ook niets aan het toeval over en rekenen op de steun van de supporters om de bekerfinale te halen. Getooid in blauwe kerstmutsen en onder het motto 'goedgemutst naar de bekerreturn' lanceert het team, inclusief coaches Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael en kersvers vader geworden Matthijs Verhanneman, een oproep aan alle fans om woensdagavond naar Schiervelde af te zakken.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!