Knack loot Ankara en twee ploegen uit de derde ronde

09/06/16 om 22:02 - Bijgewerkt op 10/06/16 om 06:55

Knack Roeselare is als Belgisch kampioen rechtstreeks geplaatst voor de vierde ronde van de Champions League volleybal.

Knack loot Ankara en twee ploegen uit de derde ronde

Knack Volley Roeselare zijn als kampioen rechtstreeks geplaatst voor de vierde ronde van de Champions League. © VDB

Donderdag vond in Rome de loting van de Champions League volleybal voor komend seizoen plaats. Knack Roeselare is rechtstreeks geplaatst voor de vierde ronde waarin 20 ploegen - 5 poules van 4 gevormd door 12 rechtstreeks geplaatste ploegen en de 8 beste ploegen van 24 uit de derde ronde - strijden voor een plaats bij de laatste 12.

Tijdens de loting kwam voor Roeselare het Turkse Ankara uit de bus. Daarnaast speelt Knack ook tegen twee voorlopig onbekende winnaars uit de derde voorronde. Maar dat kunnen wel kleppers zijn. Zo treft Knack Volley Roeselare Halkbank Ankara en als de logica gevolgd wordt mogelijks Belogorie Belgorod en Sir-Safety-Sicoma Perugia: drie absolute toppers uit de Turkse, Russische en Italiaanse competities.

Doorstoten naar de volgende ronde wordt niet eenvoudig, maar er hebben zich in het verleden nog mirakels voorgedaan op Schiervelde.

(LB)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!