Jaarlijkse Kick-Off bij Knack Volley Roeselare

10/09/16 om 08:19 - Bijgewerkt om 08:19

Hoewel de competitie pas over ruim een maand begint liet de landskampioen en bekerwinnaar vrijdagavond pers en publiek kennismaken met de ploeg voor komend seizoen. Ook de vele jeugdtrainers en -spelers maakten hun opwachting.

Jaarlijkse Kick-Off bij Knack Volley Roeselare

© RN KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Voorzitter Francis De Nolf opende de avond en benadrukte de enorme uitdaging van Knack Volley Roeselare voor dit seizoen: "Is Knack Roeselare komend seizoen in staat om het naoorlogse record te breken van vijf keer na elkaar de titel te pakken ?

Erwin Everaert is sinds dit seizoen jeugdcoördinator van de Knack Volley Academy en overliep nog eens de vele titels en trofeeën die de Knackjeugdploegen vorig seizoen verzamelden, terwijl de jeugdspelers en -ploegen werden voorgesteld aan het publiek. "Het was een superjaar voor de Knackjeugd. Het wordt moeilijk om dit te evenaren."

Algemeen Directeur Dirk Specenier mocht de nieuwe truitjes van nieuwe shirtsponsor Patrick voorstellen. Ex-voetballer Koen De Vleeschauwer van Patrick: "We zijn voornamelijk bekend uit het voetbal, maar zijn blij in het volleybal te stappen en bij wie kun je dat beter doen dan bij de landskampioen."

Niet als les petits Belges

Coach Emile Rousseaux had het over de loodzware maar mooie poule in de Champions League, waarin hij Knack niet wil laten aantreden als "les petits Belges". Assistent Steven Vanmedegael waarschuwde dan weer dat de bekerfinale, een van de doelstellingen dit seizoen, niet zomaar zal bereikt worden met mogelijk Gent in de halve finale.

Na een filmpje van de afwezige Red Dragons Hendrik Tuerlinckx, Pieter Coolman en Stijn D'Hulst liet speaker Bart Bataille tot slot de aanwezige spelers - ook de Spanjaarden Angel Trinidad en Miquel Angel Fornes waren verontschuldigd - een minder bekend kantje van zichzelf prijsgeven. (LB)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!