Gertjan Claes ruilt Knack Roeselare voor Lindemans Aalst

20/05/17 om 07:42 - Bijgewerkt om 08:27

Na vijf seizoenen Knack Roeselare keert Gertjan terug naar waar het allemaal begon voor hem.

Gertjan Claes ruilt Knack Roeselare voor Lindemans Aalst

© BELGA

Receptie-aanvaller Gertjan Claes (32), einde contract bij Roeselare, speelt volgend seizoen bij Lindemans Aalst. Dat laat de volleybalclub zaterdag weten. Lindemans Aalst, het vroegere Asse-Lennik, haalt met Gertjan zijn zesde Belgische speler binnen in de stad 'Oilsjt'. Met Gertjan Claes neemt een tweede 'golden boy', die tussen 2012 en 2017 vijf opeenvolgende kampioenentitels, drie bekerwinsten en twee supercups veroverde, afscheid van Knack.

"Werkkracht en teamspirit"

"Knack Volley wil Gertjan Claes heel nadrukkelijk bedanken voor de voorbije vijf fijne jaren in Roeselare", laat Knack Roeselare weten. "Gertjan was een speler die door zijn positieve ingesteldheid op het terrein en zijn bereikbaarheid ernaast heel geliefd was bij de Knack Volley supporters. Ook bij coaches en spelers laat Gertjan een heel grote appreciatie achter. Omwille van zijn doorgedreven werkkracht en teamspirit op training en in de wedstrijden was hij steeds een voorbeeld voor iedereen. Zelfs zijn twee zware blessures in die vijf jaar weerhielden er Gertjan niet van om altijd aanwezig te zijn binnen de club en zijn teamgenoten te helpen waar nodig. De hele Knack Volley Family wenst Gertjan, samen met zijn echtgenote Jill, dochtertje Fenne en de komende baby, het allerbeste toe in hun verdere toekomst."

(JL-foto Belga)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!