Francis De Nolf: "Ik twijfelde, maar ben er wel steeds in blijven geloven"

04/05/16 om 23:23 - Bijgewerkt op 05/05/16 om 12:12

Voorzitter Francis De Nolf gaf na de match toe dat ook hij voor aanvang van de play-off-finale zijn twijfels had bij een nieuwe titel voor zijn club.

Francis De Nolf: "Ik twijfelde, maar ben er wel steeds in blijven geloven"

"Heel veel mensen geloofden er door enkele nederlagen op het einde van de play-offs niet meer in, ook in de eigen rangen. Niet bij de spelers en staf, maar bij de supporters en in de entourage van de club. Ik twijfelde, maar ben er wel steeds in blijven geloven. Voor de finalewedstrijden heb ik vaak gedacht aan de campagne van Stijn D'Hulst vorige zomer met de Red Dragons. De nationale ploeg won toen ook belangrijke wedstrijden met Stijn in de ploeg, dus als dat daar lukt, waarom zou dat dan met Knack Roeselare niet lukken ? We hebben hier vorige week veel vertrouwen getankt door na het verlies van de openingsset de tweede set en de match nog te winnen. Daar heeft het team de weerbaarheid getoond die een team nodig heeft om kampioen te worden. De wisselwerking tussen de coaches Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael en de spelersgroep is fantastisch en ik ben dan ook blij dat we al een nieuwe overeenkomst bereikten met de coaches voor de komende seizoenen. Dat is de basis. Enkele sleutelspelers verlengden intussen ook hun contract en dat stemt me heel tevreden. De komende weken en maanden gaan de mensen van de sportieve cel verder met de uitbouw van de ploeg voor volgend seizoen. De voorbije seizoenen hebben die mensen ronduit schitterend werd geleverd en ik ben ervan overtuigd dat ze dat weer gaan doen."

(LB)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!