Australische international Paul Sanderson is gearriveerd als ‘medical joker’ bij Knack Roeselare

Nieuwkomer Paul Sanderson arriveerde in Schiervelde in trui en trainingsbroek. "Warmere kledij heb ik eigenlijk niet meegebracht, ik hoop dat het hier nooit vriest", grapte hij. © Foto AD
Arjan Desante
Arjan Desante Medewerker KW

De 29-jarige receptie-hoekspeler maakte een gretige indruk bij zijn eerste bezoek aan Schiervelde en trok meteen de fitnessruimte in.

Tijdens de namiddagtraining van Knack Roeselare op dinsdag werd de Australische international Paul Sanderson voorgesteld aan zijn nieuwe teamgenoten. De 29-jarige hardhitter was tot drie weken terug nog aan de slag in Puerto Rico, genoot daarna even van vakantie in zijn thuisland, maar klonk vanmiddag al meteen erg ambitieus. Ondanks een lange vlucht vanuit Australië trok hij in Schiervelde dan ook meteen richting fitnessruimte.

“Welcome to my team, or maybe I should say our team”, zei coach Emile Rousseaux bij de verwelkoming van zijn nieuwe speler.© Foto AD

“Speler die hard werkt voor het team”

“Ik ben echt van plan zes maanden volledig te focussen op het volleybal, voor mijn nieuw team en ook voor het olympisch kwalificatietornooi met de nationale ploeg”, aldus de goedlachse Paul Sanderson. “Online zag ik al enkele wedstrijden van Knack Roeselare en ik ben ervan overtuigd dat deze ploeg me ligt. De spelers denken niet individueel, wat ik bij vorige teams wel al meemaakte, maar het team hangt net heel goed samen. Ikzelf ben ook een speler die hard werkt in functie van het team.”

Lees ook over de nieuwe aanwinst van Knack Roeselare in De Weekbode Roeselare, De Weekbode Izegem en De Weekbode Tielt van deze week.

Paul Sanderson kende zijn nieuwe ploegmaten nog niet, maar had veel vertrouwen in een vlotte integratie.
Paul Sanderson kende zijn nieuwe ploegmaten nog niet, maar had veel vertrouwen in een vlotte integratie.© Foto AD

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier