Knack Roeselare zwoegt zich voorbij Lugano en mag naar CEV Cup

27/01/15 om 23:14 - Bijgewerkt om 23:14

Bron: Kw

Een barslechte tweede set gooide bijna roet in het eten, maar de mannen van coach Rousseaux stonden net op tijd weer op om zich te kwalificeren voor de tweede Europese beker. Roeselare won met 3-1 na 25-18, 14-25, 25-19 en 25-18.

De Final 12 halen zat er voor aanvang van de wedstrijd al niet meer in voor Knack Roeselare, maar voor de Belgische landskampioen volstond winst wel om door te stoten naar de Challenge Round van de CEV Cup. De heenmatch in Lugano had Roeselare al met 1-3 gewonnen, maar het Zwitserse team was net als Piacenza vorige week grondig gewijzigd in vergelijking met de heenmatch. Knack Roeselare liet de bezoekers aanvankelijk alvast niet in de wedstrijd komen en Paulides en een goed serverende Verhanneman realiseerden bij 8-5 een eerste kloofje. Kapitein Tuerlinckx en Tomas Rousseaux namen gretig over en bij 25-18 was de eerste set binnen voor Knack.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!