Knack Roeselare wint weer na twee nederlagen

Ivan Contreras. (Foto Bart) © VDB
Redactie KW

Na de dubbele nederlaag in Antwerpen – bekerfinale en competitie – knoopte Knack Roeselare woensdag weer aan met een zege. Het won in Schiervelde met 3-0 tegen Waremme na 25-14, 25-18 en 25-16.

Naar aanleiding van het dubbele feest nu donderdag en vrijdag rond 50 jaar Knack is Ivan Contreras als eregast in het land en de ex-kapitein van Knack Roeselare mocht de opslag geven. “Ik ging met plezier op de uitnodiging in, want ik ben blij dat ik terug in Roeselare ben”, klonk het bij de Mexicaan. “Ook voor de kinderen en mijn vrouw is het fantastisch om hier nog eens herinneringen op te halen. Leuk dat de mensen me bij Knack nog niet vergeten zijn.”

De match dan: Eemi Tervaportti werd uit voorzorg weer aan de kant gehouden en Knack begon net als vorige zondag in Antwerpen met Stijn D’Hulst als spelverdeler. Ruben Van Hirtum kreeg de voorkeur op Matthijs Verhanneman. De thuisploeg liet er geen gras over groeien en Joppe Paulides nam Knack op sleeptouw. Via 9-5 ging het naar 21-12, waarna de ingekomen Arno Van de Velde (voor Paulides) de 25-14 liet noteren.

In set twee hield Waremme wat langer stand (11-10 en 20-16), maar Knack kwam nooit in de problemen: 25-18. Het spel verwaterde in set drie en Knack besloot de wedstrijd met 25-16.

Feest 50 jaar Knack

Roeselare mikt nu op een driepunter in Gent komende zondag om zo zeker te zijn van de eerste plaats in de reguliere competitie. Dan mag er volgende week zaterdag zelfs thuis verloren worden tegen Noliko Maaseik.

Met deze zege gaat Knack alvast met een positief gevoel de feesttweedaagse rond 50 jaar Knack in. Donderdag is er een Sponsornight in Domein Vossenberg in Hooglede en vrijdag een Vipnight voor alle supporters, medewerkers en sympathisanten in Schiervelde.

(LB)

Deze week in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode edities Roeselare, Izegem en Tielt: gratis bijlage van 12 pagina’s over 50 jaar Knack Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier