Knack Roeselare wint spannende topper bij Precura Antwerpen

(Foto VDB) © VDB

Knack Roeselare won met 2-3 bij eerste achtervolger Precura Antwerpen. Setstanden waren 15-25, 14-25, 25-21, 25-16 en 17-19.

Knack Roeselare is al zeker van een finaleticket na de 3-0 zege woensdag tegen Menen. Zaterdag stond de topper tegen eerste achtervolger Precura Antwerpen op de agenda. Tegenstander Antwerpen verloor woensdag met 3-1 bij Maaseik en was uit op revanche.

Knack Roeselare begon erg sterk aan de wedstrijd en Antwerpen kreeg maar geen vat op het spel van de West-Vlamingen. Na 45 minuten stond het 15-25 en 14-25. In de derde set liet Roeselare de thuisploeg in zijn spel komen. 25-21 was het gevolg. In de vierde set toonden de Antwerpenaren zich veel te sterk voor Roeselare: 25-16.

De tiebreak moest beslissing brengen. Bij 17-18 slaagde Roeselare erin om hun matchbal te verzilveren.