Knack Roeselare wint overtuigend volleyklassieker tegen Maaseik

15/11/14 om 23:13 - Bijgewerkt om 23:13

Bron: Kw

Knack Roeselare passeerde in zijn eerste thuistopper dit seizoen Maaseik in drie sets. De derde beurt werden de Limburgers zelfs even in de vernedering gespeeld. Ze konden nooit maar even de illusie op deelwinst opwekken en kwamen nooit voor op het scorebord. De setstanden 25-21, 25-20 en 25-21 illustreren de dominantie van Knack, dat zonder puntenverlies op kop van de reguliere competitie prijkt en al een achtpuntenkloof geslagen heeft met Maaseik.

Bij Knack kreeg Gertjan Claes weer het liberoshirt om waar Van Hirtum de voorkeur kreeg op Rousseaux. Een volledig herstelde Verhanneman vulde de andere receptie-hoek in en beiden zetten foutloos afwerkend Knack meteen op 3-1. Tot 11-10 ging het gelijk op maar dan scoorde Coolman in de aanval, Tuerlinckx scoorde met een éénblok op Höhne en mokerde daarna de 14-10 op het bord. Als Tervaportti voor de tweede keer zelf scoorde stond het 19-14 en een blok van...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!