Knack Roeselare speelt maandagnamiddag unieke oefenpartij tegen de Red Dragons

Pieter Coolman, Stijn Dejonckheere en Stijn D'Hulst nemen het eenmalig op tegen hun werkgever Knack Roeselare. © GF
Arjan Desante
Arjan Desante Medewerker KW

Dat wil zeggen dat Pieter Coolman, Stijn Dejonckheere en Stijn D’Hulst het maandag om 15.30 uur tegen hun eigen ploegmakkers opnemen. Als opwarmertje krijgt u alvast een video voorgeschoteld, gemaakt door de Red Dragons met een GoPro op het hoofd.

Na het EK van de Yellow Tigers, start op vrijdag 9 oktober ook het Europees kampioenschap van de Red Dragons. Zij vertrekken woensdagmorgen naar het Bulgaarse Varna, waar ze vrijdag hun openingswedstrijd spelen tegen Polen.

Drie Knack-spelers bij de Red Dragons

Voor vertrek staat er eerst nog een oefenwedstrijd op het programma: maandagmiddag om 15.30 uur spelen de Red Dragons in Schiervelde tegen Knack Roeselare. Knack zal weliswaar niet kunnen rekenen op internationals Pieter Coolman, Stijn Dejonckheere en Stijn D’Hulst, die aan de overkant van het net zullen staan. Geïnteresseerden kunnen deze wedstrijd trouwens gratis bijwonen.

Trainingsbeelden met een GoPro-camera op het hoofd

Om de supporters helemaal warm te maken, zorgden de Red Dragons alvast voor onderstaande spectaculaire beelden op training. Deze werden gemaakt met een GoPro op het hoofd van een speler. Of ze ook hun EK-wedstrijden met een klein cameraatje zullen afwerken, werd nog niet bekend gemaakt.

(AD)

https://www.youtube.com/watch?v=rLgtw9YIAKE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier