Knack Roeselare heeft met Beobank een nieuwe sponsor

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

De Belgische bank wordt tot eind december 2016, met een optie tot verlenging, een van de hoofdsponsors van de Roeselaarse volleybalclub.

De hoofdsponsors van Knack Roeselare zijn Randstad, ISS, Automobilia, Baloise, Asics en Dovy Keukens en daar komt nu dus nog Beobank bij. Knack.be blijft titlesponsor van de landskampioen.

Beobank is een dochteronderneming van de groep Crédit Mutuel Nord Europe en legt zich toe op diensten voor particuliere klanten. “Knack Volley Roeselare was op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor en wij zijn zeer tevreden dat wij de club kunnen ondersteunen”, zegt Cyril Guilloret, Marketing Directeur bij Beobank. “Het is een volleybalvereniging met sterke waarden en ambities die met haar profteam de absolute top in België en de subtop in Europa ambieert. Teamspirit, respect en uitmuntendheid zijn waarden waarin wij ons als bank volledig terugvinden. Als professionele topclub is Knack Roeselare bovendien heel actief bezig met zijn jeugdwerking en als bank vinden we het belangrijk om aanwezig te zijn in de lokale gemeenschap. We ondersteunen Knack Volley Roeselare dan ook van harte,” aldus Cyril Guilloret.

Vertrouwen in de toekomst

“Vanuit een gezonde financiële stabiliteit willen we gestaag verder werken aan de uitbouw van de club op allerlei vlakken”, klinkt het bij Francis De Nolf, voorzitter van Knack Volley Roeselare. “Dit in een klimaat van groot vertrouwen in de toekomst, samen met veel respect en een sterke passie. Waarden die we ook terugvinden bij de nieuwe hoofdsponsor Beobank. We zijn dan ook heel dankbaar voor de steun en interesse van Beobank.”

(LB)

Knack Roeselare heeft met Beobank een nieuwe sponsor

Francis De Nolf, voorzitter van Knack Roeselare, hier samen met speler Tomas Rousseaux. (Foto RN)
© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier