Knack Roeselare haalt twee spelers van de nationale U19 terug naar Schiervelde

13/04/17 om 16:18 - Bijgewerkt om 16:17

Mathijs Desmet en Benjamin Robbe komen volgend seizoen de ploeg versterken.

Knack Roeselare haalt twee spelers van de nationale U19 terug naar Schiervelde

Benjamin Robbe. © MPM

Knack Roeselare heeft een overeenkomst bereikt met Mathijs Desmet. Hij zal volgend seizoen uitkomen voor de nationale beloften in Liga B en voor het A-team van Roeselare. De receptiespeler is 17 jaar en momenteel actief bij de U19 van de Red Dragons. Ook Benjamin Robbe (18), de libero van de nationale U19, heeft een mondeling akkoord met Knack. Hij wordt de back-up van Stijn Dejonckheere. Desmet en Robbe waren vroeger al actief bij de jeugd van Roeselare en het duo woont ook in de Rodenbachstad. Na een paar positieve gesprekken met Emile Rousseaux waren beide partijen overtuigd.

Derde en vierde aanwinst

Eerder tekenden ook Tim Verstraete uit Kuurne van de nationale U19 en Mathieu Vanneste uit Loppem een contract bij een ploeg uit de Liga A. Zij gaan volgend seizoen uitkomen voor Haasrode-Leuven, de huidige nummer zes uit de EuroMillions Volleyleague. Verstraete wordt er in principe zelfs eerste libero.

(MPM)

Mathijs Desmet.

Mathijs Desmet. © MPM

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!