Knack Roeselare- Antwerpen: reacties van Matthijs Verhanneman en Yannick Van Harskamp

Knack Roeselare - Precura Antwerpen : Dejonckheere , Guzman , Verhanneman en Tuerlinckx ( foto VDB / BART VANDENBROUCKE) © VDB
Redactie KW

“Wij kregen vooral hun receptie beter onder controle dan in de vorige matchen”, reageert Matthijs Verhanneman na de wedstrijd in de finale play-off tegen Antwerpen. “We moeten vooral hard blijven werken”, zegt een ontgoochelde Yannick Van Harskamp.

Reactie Matthijs Verhanneman

Matthijs Verhanneman had een belangrijk aandeel in de droge 3-0-zege tegen Antwerpen. “We kregen vooral hun receptie beter onder controle dan in de vorige matchen”, verklaart hij. “Zelfs met hun floatopslagen zetten ze ons zelden onder druk met uitzondering van Van Bemmelen die een paar keer tegenprikte.”

“Mijn eigen service daarentegen liep in tegenstelling tot vorige week in Antwerpen stukken beter. In eigen zaal voel ik toch meer vertrouwen dan op verplaatsing. De steun van de vele supporters heeft uiteraard ook geholpen. Je voelde dat de match al dagen op voorhand enorm leefde bij de entourage. Hopelijk volgt er nog een wedstrijd op Schiervelde, maar dan moeten we Antwerpen eerst weer kloppen in hun zaal. In het verleden bewezen we al dat we daartoe in staat zijn. Het belangrijkste is dat de titelstrijd weer helemaal open ligt. Neen, we zijn nog niet dood.” (MPM)

Reactie Yannick Van Harskamp

De Antwerpse spelverdeler reageerde ontgoocheld na de wedstrijd maar hij beseft dat er nog mogelijkheden volgen. “Voor onze club is dit een nieuwe situatie. Je merkte op het parket dat een grote prijs steeds dichter komt voor ons. Dat werkte toch een beetje verlammend. Het is aan ons om keihard te blijven werken om er zaterdag weer te staan. In eigen zaal kunnen we altijd meer en dat moeten we nog één keer bewijzen. Onze opslag en onze receptie zal dan wel een niveau hoger moeten schakelen, anders wordt het wel erg moeilijk om nog de titel te pakken”, besluit de Nederlander realistisch. (MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier