Kapitein Jelle Sinnesael breekt zijn contract open bij Prefaxis Menen

Redactie KW

Jelle Sinnesael (30) heeft zijn contract bij Prefaxis Menen vernieuwd en blijft daarmee nog tot minstens eind 2019 actief bij de grensclub.

De middenman en kapitein van Menen is nog steeds zeer geliefd bij de entourage. het regende dan ook felicitaties toen Jelle Sinnesael het nieuws aankondigde op zijn Facebookpagina.

Sinnesael is nu al een clubmonument met acht dienstjaren bij Menen. Daarin kende hij vooral veel hoogtes (beste blokker, twee Europese halve finales en twee keer op de derde plaats geëindigd in de play-offs). Alleen in zijn eerste seizoen had zijn club het lastig en kon het pas na barragematchen de degradatie naar de Liga B vermijden.

Jelle Sinnesael blijft zijn sportloopbaan combineren met zijn activiteiten als leerkracht in het Sint-Aloysiuscollege in Menen, op 400 meter van de Vaubansporthal. Momenteel is hij actief als beachvolleyballer om zijn conditie te onderhouden. Op 16 en 17 juli slaan de Belgische beachers trouwens hun tenten op aan de Waalvest in Menen, schuin over de Meense sporthal. Dan wordt er voor het eerst een BK-manche beachvolley in Menen afgewerkt.

(MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier