Jitse Verbinnen is vijfde transfer van Hermes Oostende

Jitse Verbinnen maakt volgend seizoen het mooie weer bij Hermes Oostende. © PR
Redactie KW

Hoofdaanvalster Jitse Verbinnen (22, 1m83) verlaat na dit seizoen reeksgenoot Antwerp en heeft een overeenkomst met Hermes Oostende bereikt.

Met de komst van opposite (hoofdaanvalster) Jitse Verbinnen realiseerde Hermes Oostende al haar vijfde transfer voor volgend seizoen. Jitse Verbinnen verlaat Thuismakers Interfreight Antwerp, dat momenteel op de vijfde plaats in Liga A prijkt, en komt de kustploeg versterken. Jitse is 22 jaar jong en 1m83 groot. Ze is supergemotiveerd om voor Hermes Oostende uit te komen. Ze trad vroeger ook al aan voor Volley Haasrode Leuven en Fixit Kalmthout. Jitse is afkomstig van Leuven en woont in Aarschot.

Al een tijdje is Hermes Oostende heel actief op de transfermarkt. De voorbije weken trokken de ambitieuze groen-gelen al spelverdeelster Jasmien Biebauw (Asterix Beveren), libero Amber de Tant (Asterix Beveren), middenspeelster Lynn Blenckers (Flynth Fast Flamingo’s, Nederland) en middenspeelster Celine Platteeuw (Lendelede) aan.

Woensdag bereikt Hermes Oostende een nieuw hoogtepunt in zijn clubgeschiedenis met de thuismatch in de Europese kwartfinale tegen Bursa.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier