Hermes Oostende verliest voor de derde keer op rij tegen Barbar

De dames van Hermes Oostende zijn het winnen duidelijk verleerd. Na de openinsgswedstrijd in Tongeren ging men nu ook thuis tegen Barbar voor de bijl.

Door deze nieuwe nederlaag blijft het laatste met 0 punten. Het was de zevende nederlaag op rij voor de groen-gelen.

In een gelijkopgaande openingsset was Freya Deleu de beste Oostendse aanvalster. Bij 8-13 konden de bezoekers toch een eerste kloof maken. Receptiefouten lagen aan de basis. Barbar stootte door naar 15-20 en maakte bij 21-25 af. In set twee draaide het spel. Oostende kon via een stevige Esther Hullegie 17-11 voorkomen. Opnieuw receptiefouten deden hen echter opnieuw de das om. Barbar knokte terug tot 19-19. Hermes kwam wel nog op 21-20 maar moest finaal de set afgeven (23-25). In de derde set was de thuisploeg meteen op achtervolgen aangewezen. Van 3-7 ging het naar 7-14. Toch kon het nog even remonteren door enkele rake smashes van Hullegie (21-22). Het laatste woord was echter aan de bezoekers dat opnieuw met 23-25 afmaakte. Voor Oostende valt er dit seizoen niets meer te rapen.