Hermes Oostende pakt eerste zege in een kolkende Mr. V-Arena

24/10/15 om 23:15 - Bijgewerkt om 23:16

Hermes Oostende heeft zijn eerste overwinning beet. In een kolkende Mister 'V' Arena zette het een 0-2 achterstand om in winst. De Nederlandse Hullegie, de Amerikaanse Schatow en Julie Debeule behoorden tot de uitblinkers. Oostende speelde wisselvallig, maar toonde dat het met wilskracht alsnog de zege kan bemachtigen. De eerste competitiezege is een feit.

Na de verkenningsronde (3-3) pakten de bezoekers met een kleine tussenspurt uit (3-8). Oostende reageerde met een opslagreeks van Julie Debeule (10-11). Tongeren nam het momentum weer over en scoorde vooral via de midden Vinkensteyn (14-19). De Nederlandse Ester Hullegie bracht Hermes met een stevige smash naar 16-20. De mooiste rally van de set ging echter naar de bezoekers. Na zes keer op wonderlijke wijze de bal terug bij Tongeren te krijgen, maakte opnieuw midden Vinkensteyn het af. Bij 16-23 sloeg Tongeren de service nog wel in het net. Twee punten later was de eerste setwinst in hun voordeel toch een feit. Het blok van Hermes kapitein Delfien brugman viel net naast de lijn buiten (17-25).
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!