Hermes Oostende haalt knappe middenspeelster in huis

© Julie De Beule (Foto Dauphines Charleroi)
Redactie KW

Hermes Oostende is volop bezig aan de samenstelling van haar team voor volgend seizoen. De groen-gelen haalden een middenspeelster bij topclub Dauphines Charleroi.

Julie De Beule (22, 1m80), een middenspeelster van Dauphines Charleroi, heeft een overeenkomst met Hermes Oostende bereikt. Voor dit seizoen was dit Waals-Brabants talent twee jaar aan de slag bij Blaasveld. Vroeg in dit seizoen greep ze haar titularis-kans door een langdurige blessure van de Tsjechische Barbora Purchartova. De Beule is een universiteitsstudente psychologie.

Hermes haalt tegelijk ook een injectie aan schoonheid binnen want Julie De Beule bereikte in 2013 de finale van de miss België-verkiezing. Dat jaar veroverde Noémie Happart echter het kroontje van ‘s mooiste meisje van het land. Een jaar eerder was middenspeelster De Beule eerste eredame in de verkiezing van miss Waals-Brabant.

Voor volgend seizoen heeft Hermes Oostende het middencompartiment dus al ingevuld: Julie De Beule, Catherine Pype (Bevo Roeselare) en blijver Tania Schatow.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier