Hermes Oostende, de grootste damesploeg van Vlaanderen, stelt leden voor

© JLO
Redactie KW

Het Thermae Palace was opnieuw de bakermat voor de voorstelling van volleybalclub Hermes Oostende.

De ploeg van voorzitter Philippe Develter komt terug met 5 fanionploegen en bijna 20 jeugdploegen in competitie. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld de Europese confrontatie, die op 10 januari plaatsvindt.

Veel volk dus op de traditionele ploegenvoorstelling van Hermes Oostende. Voorzitter Philippe Develter straalde als weleer. Presentator van dienst was Phillippe Rossel, die met heel veel bravoure en inside-informatie de verschillende ploegen samenstelde. “Onze club telt ongeveer een 500 leden, medewerkers en sympathisanten die onze club een warm hart toedragen. Ik ben vooral tevreden over de sfeer en familiariteit die er heerst. De eerste damesploeg was heel snel samengesteld met overwegend Belgische speelsters. Slechts één buitenlandse, spelverdeelster Anna Bajde, werd aan de selectie toegevoegd”, klonk het.

Hermes Oostende, de grootste damesploeg van Vlaanderen, stelt leden voor
© JLO

“Ons nieuw trainersduo leverde al mooi werk en won de twee tornooien waaraan ze deelnamen met glans. Ook de tweede damesploeg, die in eerste divisie uitkomt en nu onder leiding staat van oude getrouwe Johan Lozie, leverde al enkele mooie prestaties. Ze gaan resoluut voor een top 5-plaats. De heren spelen in tweede provinciale en staan nu onder de vleugels van Philippe Rathe. Ik hoop dat we een succesvol en vooral aangenaam seizoen tegemoet gaan, mooie zeges en weinig dieptepunten aan elkaar rijgen. We zijn er alvast klaar voor”, aldus Philippe Develter.

(JLO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier