Hermes Oostende blijft laatste in Play-Off II na verlies in Elsene

Hermes Oostende, hier aan de slag tegen Amigos Zoersel, slaagt er niet in het seizoen in schoonheid af te sluiten. Ook bij Barbar Girls Elsene verloren de Oostendse dames. © VDB
Redactie KW

Gisteravond was Barbar Girls Elsene met 3-1 te sterk. Setstanden waren 25-21, 26-28, 25-19 en 25-22.

Hermes volley is momenteel volop aan het bouwen aan het team voor volgend seizoen en kondigde zaterdagmiddag nog twee Nederlandse versterkingen aan. Daarmee heeft de ploeg in Liga A al vijf nieuwe gezichten voor het nieuwe seizoen.

Het huidige seizoen in schoonheid afsluiten, lijkt een stuk moeilijker te worden. In Play-Off II werd nog maar eenmaal gewonnen en ook zaterdagavond in Elsene ging Hermes onderuit.

Barbar Girls stond net boven Hermes in de stand, dus was dit de laatste kans om de rode lantaarn nog door te geven. Hermes kon echter alleen set twee winnen – met een nipte 26-28-setstand – en moest de drie punten aan de thuisploeg laten. Volgend weekend sluit Oostende het seizoen af met een thuismatch tegen Datovoc Tongeren. Sportief staat er niets meer op het spel, want Tongeren is sowieso de winnaar van Play-Off II en wordt zo vijfde in Liga A. Hermes blijft op de achtste plaats steken.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier