Filip Rossel stopt bij West-Vlaamse volleybond

Filip Rossel
Redactie KW

Nu het seizoen er volledig opzit, is Hermes al volop bezig met de voorbereidingen op het volgende af te ronden. Daarin zullen er vier seniorploegen ingeschreven worden. Naast de ambitieuze hoofdploeg in Liga A zullen er nog twee damesploegen actief zijn.

Naast Anja Weber in vierde provinciale komt Wim Ketels terug als coach van de ploeg die in tweede provinciale zal uitkomen. “We hopen met het vlagschip de top vier te spelen en de bekerfinale te bereiken. Verder schrijven we in alle jeugdreeksen ploegen in, wat wil zeggen dat de Hermesfamilie weer meer dan 200 leden zal tellen”, vertelt Filip Rossel.

Rossel zet zich al 33 jaar voor Hermes in. Hij werkt ook al 28 jaar lang als bestuurder in één of meerdere commissies. “Ik was van het seizoen 1990 tot 2013 secretaris voor Hermes en zetelde elf seizoenen lang als voorzitter van de commissie promotie en media van de KWVBV, de West-Vlaamse volleybond. Eind juni zet ik een punt achter die functies.”

“Met onze commissie hebben we in het voorbije decennium heel veel mooie zaken gerealiseerd, maar het is goed voor het West-Vlaamse volleybal dat er vernieuwing komt. Daardoor hebben we met vier commissieleden Marina Vanclooster, Erik Dedeyne, Hugo Dedeyne en ikzelf deze beslissing genomen. Ik hoop dat het West-Vlaamse volleybal kan vernieuwen, verjongen en wie weet vervrouwelijken.”

“Bij Hermes blijf ik wel beheerder van de sociale media, speaker bij de thuiswedstrijden van de eerste damesploeg, presentator van de ploegenvoorstelling in het Thermae Palace Hotel en ook de contacten met de pers verzorgen. In november word ik 50 jaar en ik wil het wat rustiger aan doen en geen deel meer uitmaken van een bestuur.” (JLO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier