Dries Heyrman blijft een jaar langer bij Prefaxis Menen

Redactie KW

Dries Heyrman heeft voor 1 jaar bijgetekend bij Prefaxis Menen. De exact 2 meter lange middenman kwam vorig jaar over van Lennik en kiest nu dus voor een verlengd verblijf bij de grensploeg.

Het voorbije seizoen lag Heyrman het hele jaar in balans met zijn collega-middenmannen Jelle Sinnesael en Tim Smit. In een aantal wedstrijden begon hij in de basis, in de andere werd hij ingebracht voor zijn stevig blok en listige floatserves. De club gelooft in de verdere ontwikkeling van Dries en is ervan overtuigd dat hij net als het afgelopen seizoen vol inzet zal strijden voor een vaste stek in de basis.

Nog verlengingen

Naast Heyrman liggen Vandeweyer, Sinnesael, Lemay, Ver Eecke en Van de Pontseele nog onder contract bij Menen. Ook Lars Maddens lijkt op weg naar een contractverlenging van twee seizoenen. Eerder deze week bereikte de club ook een akkoord met Red Dragon Sander Depovere die overkomt van Antwerpen. De club moet na het vertrek van coach Juricic ook nog op zoek naar een nieuwe sportieve leider. Er circuleren nog geen namen rond de Vauban.

(MPM – foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier