Dames van Katjes Ieper hebben titel op zak in vierde provinciale A

Redactie KW

Katjes Ieper kroonde zich zaterdagnamiddag in en tegen Bissegem (1-3) tot kampioen in vierde provinciale A. De vreugde na de match was enorm.

“Het is fantastisch dat we de klus hier al hebben geklaard”, aldus Kechia Naert (21), kapitein bij Katjes Ieper. “Voor het seizoen had ik gehoopt op de top drie en stiekem op die eerste plaats, maar na een paar matchen had ik al snel door dat we konden meestrijden voor de titel.” De Ieperse dames zijn van plan om de titel stevig te vieren. “We zullen zeker en vast nog een feestje bouwen”, zegt Kechia. “Het had misschien nog mooier geweest als we thuis de titel binnenhaalden, maar het is nu zo.” En wat verwacht Kechia volgend seizoen van derde provinciale? “Ik hoop dat we ons daar kunnen handhaven en meedraaien in de middenmoot. We hebben wel nog versterkingen nodig als we dat doel willen bereiken.”

Op de foto zien we de uitbundige supporters samen met de speelsters Julie Cauwenbergs, Fien Eeckhout, kapitein Kechia Naert, Louise Terrijn, Lieze Vandenameele, Tessa Vandoorne, Rosemie Vanelslander, Suzan Krock, samen met de fiere coach Luc Cauwenberghs en sportief verantwoordelijke Pol Titeca.

(JD – Foto LL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier