Belgische volleybalploegen op stages in Tunesië en Turkije

Charlotte Leys is met haar nationale volleycollega's op stage vertrokken naar Turkije. © VDB
Redactie KW

Dinsdagochtend vertrokken twee nationale volleyteams naar buitenlandse bestemmingen om hun komende opdrachten voor te bereiden. Daarbij ook enkele West-Vlamingen.

De Yellow Tigers bereiden de Europese Spelen in Bakoe voor door een stage en een aantal oefenwedstrijden te spelen in en tegen Turkije. Volgende speelsters maken de trip van een kleine week mee: Maud Catry (Kortrijk), Charlotte Leys (Poperinge) en Els Vandesteene (Oostkamp) en voorts ook Freya Aelbrecht, Jasmien Biebauw, Sarah Cools, Valérie Courtois, Kaja Grobelna, Laura Heyrman, Britt Ruysschaert, Dominika Strumilo, Ilka Van de Vyver, Celine Van Gestel, Lise Van Heck en Jolien Wittock. Gert Vande Broek gaat uiteraard mee als trainer-coach.

Sander Depovere

Ook het mannenteam dat ons land zal vertegenwoordigen op de Europese Spelen in Bakoe vertrok vandaag voor een week op stage naar Tunesië, waar eveneens enkele wedstrijden zullen gespeeld worden. Volgende spelers maken deel uit van de ‘Red Dragons B’: Sander Depovere (Ardooie), Jelle Ribbens, Lowie Stuer, Arno Van de Velde, Dries Heyrman, Niels Huysegoms, Jolan Cox, Yves Kruyner, François Lecat, Robbe Vandeweyer en Lou Kindt, met Kris Tanghe (Bissegem) als trainer-coach.

(MC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier