B&W Lendelede onderuit bij Noorderkempen

Lendelede maakte weinig klaar in de Kempen. © VDB
Redactie KW

In Liga B speelde de mannenploeg van Black and White Company Lendelede bij het derde geklasseerde Noorderkempen een draak van een wedstrijd en verloor kansloos met 3-0.

Coach Hungenaert posteerde Paulides op de opposite voor de nog niet helemaal fitte Vandenbergh, die later wel zou inkomen, en met Balduyck en Verhelst als receptie/hoek. Maar van meet af aan had Lendelede het moeilijk. De thuisploeg domineerde in alle spelonderdelen, waar de bezoekers een complete off-day kenden en nooit in het stuk zouden voorkomen.

Noorderkempen had rap een geruststellende bonus op het bord de eerste beurt om probleemloos met 25-18 eerste deelwinst in te schrijven. De eerste herneming bleef Lendelede maar aanmodderen in receptie, het gevolg van die manke receptie was een doorzichtige spelopbouw en de aanvallers konden het evenmin redden. De 25-15 verdubbeling is sprekend voor de plaatselijke dominantie. Vandenberge kwam dan wel in de derde beurt maar dat gaf geen nieuwe impulsen aan het team dat met 25-20 deze ontgoochelende wedstrijd afrondde.

(RBD – foto Bart)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier