Assistent-coach Steven Vanmedegael twee jaar langer bij Knack Roeselare

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

De rechterhand van hoofdcoach Emile Rousseaux is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Knack Roeselare en doet daar dus zeker twee seizoenen bij.

De hoofdcoach van Knack Roeselare verlengde een jaar geleden zijn contract met twee seizoenen en nu doet zijn assistent Steven Vanmedegael hetzelfde. Knack kan dus zeker ook volgend seizoen rekenen op zijn trainersduo. “Mijn contract in Roeselare liep af op 31 mei en ik ben uiteraard heel tevreden dat het met twee seizoenen werd verlengd”, aldus Steven Vanmedegael. “Als alles normaal verloopt zal ik minstens vier jaar assistent-coach zijn in Roeselare.”

“Knack is een absolute topclub met een mooi palmares die elk jaar meedoet voor de prijzen en ook in Europa een woordje meepraat. Dat is een prachtige omgeving voor een jonge beloftevolle coach”, aldus nog de 28-jarige Vanmedegael, die in het verleden in Vilvoorde ook al samenwerkte met Emile Rousseaux.

Kampioen en Supercup

Steven Vanmedegael bezit het trainer A-diploma en werd bij de start van het seizoen 2013-2014 binnengehaald als assistent-coach naast Emile Rousseaux, na het vertrek van Bart Hungenaert. Hij bracht een pak ervaring binnen bij Knack Roeselare als trainer aan de Volleybalschool en als (assistent-)trainer en scouter van verschillende nationale ploegen (jeugd tot seniors). De tandem Rousseaux-Vanmedegael bezorgde Knack intussen een landstitel (mei 2014), de Supercup (oktober 2014) en haalde ook Europees prima resultaten.

(LB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode edities Roeselare, Izegem en Tielt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier