Angel Trinidad de Haro is de nieuwe setter van Knack Roeselare

De Spanjaard Ángel Trinidad de Haro moet bij Knack Roeselare Eemi Tervaportti doen vergeten. (Foto Knack Roeselare)
Redactie KW

De 22-jarige Spanjaard vervangt bij de kersverse landskampioen Eemi Tervaportti, die na drie seizoenen andere oorden op zoekt.

Angel Trinidad de Haro (1m92) komt over van het Duitse TV Ingersoll Bühl en tekende bij Knack een contract voor twee seizoenen. Daarvoor speelde de Spaanse international in de Italiaanse Serie A bij Vibo Valentia (2013-2014) en in eigen land bij Unicaja Almeria (2012-2013) en CV Malaga (2012).

De nieuwe spelverdeler moet bij Knack Roeselare Eemi Tervaportti doen vergeten. De Fin die de voorbije drie seizoenen een uitstekende tandem vormde met opposite Hendrik Tuerlinckx – en in die periode drie titels op rij mocht vieren – komt volgend seizoen uit in de Turkse competitie. Hij nam intussen afscheid van de spelers waarmee hij vorige vrijdag in Zellik de negende landstitel in de clubgeschiedenis van Knack Roeselare veroverde na een 2-3-zege tegen Asse-Lennik..

Veel spelers einde contract

Met Pieter Coolman, Stijn Dejonckheere, Hendrik Tuerlinckx, Arno Van de Velde, Gertjan Claes en de nieuwe Angel Trinidad de Haro heeft Knack voor de ploeg van volgend seizoen nu zes spelers. Er ligt de komende dagen en weken nog wel wat werk op de plank, want de rest van de spelers is einde contract. Het trainersduo Emile Rousseaux-Steven Vanmedegael blijft wel op post.

(LB)

Lees hierover meer in De Weekbode edities Roeselare-Izegem-Tielt van deze week in het katern van 8 pagina’s over de titel van Knack Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier