Zware thuisnederlaag voor KSK Vlamertinge

Na een te korte terugspeelbal werd doelman Vanbrabandt voor de tweede keer geklopt. © a-Bart.

KSK Vlamertinge heeft thuis zwaar verloren van FC Wetteren. Het werd 0-4. Vlamertinge blijft zo samen met FC Mariekerke A laatste in de derde amateurklasse. Volgende zondag wacht een moeilijke verplaatsing naar KVC Wingene.

KSK begint nochtans goed aan de partij en een voorzet van Wittesaele tot bij Deman, die de bal over de lijn trapt. De scheidsrechter ziet de bal echter niet over de lijn gaan en zo komt er ook geen vroege voorsprong voor Vlamertinge. Op het halfuur dan kan Wetteren wel scoren. Na een te korte terugspeelbal wordt doelman Vanbrabandt kort daarna voor de tweede keer geklopt.

Na de rust komt Neve in voor Wittesaele. Neve is meteen bij de pinken, maar ziet zijn poging op aangeven van Pecqueux gepakt door de doelman. Na andermaal een fout in de verdediging kan Wetteren op het uur de 0-3 maken. Met de wissel van Cappoen door Nuytten probeert de Vlamertingse trainer Logie alsnog wat te forceren, maar het is Wetteren die in de 67ste minuut Vlamertinge definitief uittelt.