ZVC Madridista pakt titel in tweede reeks Liga De Barloke

ZVC Madridista
Redactie KW

Woensdagavond won ZVC Madridista zijn 24ste wedstrijd van het seizoen met 10-3 tegen ZVC The Greens. Daarmee verzekerden Nathaniël Devey en zijn vrienden zich van de titel in de tweede reeks van Liga De Barloke.

“We verloren de eerste match van het seizoen met 12-3 van The Greens”, vertelde Nathan Billiau ons tijdens de wedstrijd. “Na die eerste nederlaag hebben we een mooi parcours afgelegd met een toffe bende vrienden die zich elke week maximaal heeft ingezet om er elke week bij te zijn en te knokken voor de zege. Van onze 24 wedstrijden hebben we er 20 gewonnen, vier verloren. We scoorden 175 doelpunten, we hebben er ook 115 geslikt. Met nog drie wedstrijden te spelen, zijn we nu al zeker van de titel.”

“Volgend seizoen spelen we in de hoogste reeks. Als we op iedereen kunnen blijven rekenen, zullen we zeker het behoud kunnen afdwingen. We hebben met Thomas Stemgée en Martijn Debbaut twee voetbalartiesten in huis, maar ook Anthony Portier en Kevin Schoutteet zorgen voor veel kwaliteit. Met Nathaniël Devey hebben we een uitstekende doelman in onze rangen. Als Nathaniël door omstandigheden niet beschikbaar is, kunnen we nog altijd rekenen Brian Pauchet om onder de lat te staan. Uiteraard worden we fantastisch gesteund door onze sponsors.”

De spelers: Nathan Billiau, Nathaniël Devey, Anthony Portier, Kevin Schoutteet, Dean Praet, Luk Loeters, Donovan Destaillieur en Boubacar Bangoura. (FRO-Foto FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier