Zulte Waregem stuurt ook Ferreira en Overtoom naar B-kern

© BELGA
Redactie KW

Het duo werd vorige dinsdag in de oefenwedstrijd tegen derdeklasser Deinze al na een halfuur vervangen, nadat ze tot dusver ook in de competitie amper aan spelen toekwamen. Eerder werd ook al de van Monaco overgekomen Jérémy Labor naar de B-kern verwezen.


© BELGA

Op Wapenstilstand incasseerde Essevee een pijnlijke 3-6-nederlaag tegen de buren uit Deinze. Een oefenwedstrijd, dat wel, maar die blijft dus niet zonder gevolgen voor de Portugese verdediger Tiago Ferreira en de Nederlands/Kameroense middenvelder Willie Overtoom. Ferreira had een aandeel in de helft van de tegengoals. Overtoom kan nog altijd het ongelijk van AZ niet bewijzen, want na enkele succesvolle seizoenen bij middenmoter Heracles Almelo flopte hij bij de topclub uit de Eredivisie. Hoogstwaarschijnlijk moet Overtoom met Nieuwjaar al beschikken. Voor de Portugese krullenbol laat coach Francky Dury de deur nog op een kier. Hij wil hem uitlenen.

Zulte Waregem stuurt ook Ferreira en Overtoom naar B-kern


© BELGA

De plaatsen van het duo in de A-kern worden ingenomen door Sebastiaan Brebels en Joey Dujardin, respectievelijk een middenvelder en een verdediger die overkomen van de beloften. Brebels is een technisch vaardige, aanvallende middenvelder met een actie in de benen. Dujardin geldt als een betrouwbare centrale verdediger, die tevens een vaste waarde is in de nationale U19-ploeg.

(TVW-foto’s Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier